Programma 2022 is bekend!

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 kunt u twee dagen genieten van een muzikaal opera spektakel in Woerden met een hedendaags tintje. 

Op zaterdag 11 juni is de muziektheatervoorstelling Rampjaar ANNO NU in de Opstandingskerk te Woerden te zien. Wees er snel bij en reserveer uw tickets online dan bent u verzekerd van een plek.

Voorafgaand aan de voorstelling zal een concert plaatsvinden met musici vanuit verschillende werelddelen die in Nederland hun thuisland hebben gevonden. 

In de middag kunt u zelf in actie komen en de meezingworkshop volgen met Carla Regina. Zij zal met de aanwezigen het klassieke volkslied Leef! Instuderen om ’s avonds mee te kunnen zingen tijdens de voorstelling Rampjaar ANNO NU. 

Op zondag 12 juni kunt u genieten van een traditionele Italiaanse Opera die in een hedendaagse setting is omgezet. Een absolute aanrader. L’elisir d’Amore van G. Donizetti. Een vrolijke, luchtig speelse opera met prachtige aria’s en een happy ending. En wist u dat u voorafgaand aan dit weekend op 3 juni om 19.30 uur zich in kan schrijven voor de interactieve workshop om je eigen liefdeselixer te maken. Kijk voor meer informatie bij Programma 2022 en schrijf u op tijd in.