Middagprogramma

Sopranissima!

Hoge noten, aria’s en liederen voor de sopraan… de diva van alle stemmen. 

De sopraan is één van de hoogste stemmen in het menselijk bereik. Of er alleen maar vrouwelijke sopranen zijn? Het is een stem die voor mannen moeilijk te halen valt, maar er zijn wel mannen die de sopraanstem halen. Meestal maken zij hiervoor gebruik van een speciale techniek. Neemt niet weg, dat de meeste sopranen vrouw zijn.

Montserrat Caballé was één van de bekendste sopranen van de tweede helft van de 20e eeuw. De hit Barcelona (1988) die ze samen met de zanger van Queen, Freddie Mercury, opnam werd over de gehele wereld een gigantisch succes.

Een andere bekende sopraan was Maria Callas. 

Sopranissima!

Info

datum: 11 juni 2022
tijd: 14:00- 14:30 uur
kosten: gratis
locatie: Kapel Weddesteyn
Utrechtsestraatweg 50
Woerden

Anke Smits, sopraan

Workshop samen zingen en het lied LEEF! instuderen

Wat is er nu leuker dan zelf mee te zingen tijdens een muziekvoorstelling? Je wordt hiermee een onderdeel van het programma. En wat is er nu leuker dan om in een prachtige kerk met andere enthousiastelingen samen te oefenen onder leiding van Carla Regina, artistiek leider van Opera Viva Festival? Carla begeleidt deze workshop en zorgt ervoor dat een ieder die meedoet met deze workshop ’s avonds kan meezingen als het lied tijdens de muziektheatervoorstelling Rampjaar ANNO NU voorkomt.

Meezingworkshop LEEF!!

Info

datum: 11 juni 2022
tijd: 16:00 – 16.30 uur
Kosten: € 7,50,= pp alleen workshop
i.c.m. ticket voor voorstelling Rampjaar ANNO NU
Kosten: € 29,50 pp
Locatie: Opstandingskerk
Wilhelminaweg 8
Woerden

Carla Regina, artistiek leider