Doe mee!

Doe mee met (O)AMA

Iedereen die graag zingt, is welkom bij Opera Viva AMA. Er wordt gewerkt op verschillende niveaus, waarbij de zangers zowel solistisch als in ensemble verband en “tutti” kunnen worden ingezet.

Samen zingen is zóveel leuker! En meedoen aan een opera, is een ervaring voor het leven. Het haalt ál je talenten uit de kast.

(O)AMA faciliteert precies dát. Samen zingen. Samenwerken aan een prachtige operaproductie. Samen het beste uit jezelf halen, onder professionele begeleiding. We brengen Woerdense amateurs samen met regionale en internationale amateurs en (semi) professionals.

Pak je kans en stráál!

Koorleden gezocht

Voor (O)AMA zijn wij op zoek naar koorleden voor de amateur voorstellingen. De voorstellingen van Woerden Zingt Opera zijn op zaterdag 30 en zondag 31 oktober

Heb je al enige zangervaring, geef je dan op als koorlid! Je zingt dan in de hele opera.

Wil je kennis maken met operazang, op een laagdrempelige manier? Dan kun je meezingen als projectlid. Je zingt enkele stukken in de opera.

Er zijn 13 repetities. Vanaf 15 september 2021 repeteren we op woensdagavond voor de operavoorstelling Woerden Zingt Opera. Tevens starten we met de repetities voor de operavoorstelling van 2022.


Kosten voor de deelname aan 13 repetitites zijn €130 per koorlid.
Hoe geef je je op? Aanmelden kan via info@operavivafestival.nl of bel Ingrid Moons: 06 – 24 457321

Stagiaires en vrijwilligers gezocht

Voor (O)AMA, (O)PRO  en (O)MUSA zijn wij op zoek naar STAGIAIRES en VRIJWILLIGERS. Wij kunnen de helpende handen goed gebruiken voor onze voorstellingen en de voorbereidingen.

Interesse? Mail naar info@operavivafestival.nl of bel Ingrid Moons: 06 – 24 457321