Steun ons!

Wij, het Opera Viva Festival, willen opera en muziektheater laagdrempelig en toegankelijk maken bij een breed publiek. We betrekken verschillende niveaus tijdens ons festival, van lokale amateurmusici tot internationale professionals.

Een opera in elkaar draaien doe je niet zomaar even. Er gaan maanden aan voorbereiding aan vooraf. Decor, rekwisieten, kostuums, instrumenten, locaties, muziekstukken, promotie. Dat kunnen we niet alleen natuurlijk.

Samen met onze vrienden, fondsen en lokale ondernemers kunnen we een prachtig multicultureel en muzikaal festival neerzetten, op de mooiste plekjes van Woerden.

Word vriend!


Klopt jouw hart sneller voor opera en muziektheater? Wil jij bijdragen aan een cultureler Woerden? Word dan vriend van het Opera Viva Festival!

(O) Zilveren Vriend >> Vanaf €25. Je krijgt daarvoor een naamsvermelding in het programmaboekje.

(O) Gouden Vriend >> Vanaf €50. Je draagt bij aan onze internationale musici en krijgt een logovermelding in het programmaboekje én op de website.

(O) Boezem Vriend >> Vanaf €100. Je draagt bij aan het complete programma. Je ontvangt 2 tickets voor een voorstelling naar keuze, 2 consumptiebonnen en logovermelding in het programmaboekje en op de website.

(O) Sponsor Vriend >> Vanaf €250. Je draagt bij aan het complete festival. Je ontvangt 4 tickets voor een voorstelling naar keuze, 4 consumptiebonnen en logovermelding in het programmaboekje, op de flyers en op de website.

(O) Props Vriend >> Je sponsort het festival in natura. Denk aan rekwisieten, drukwerk, kostuums, pianoverhuur, borrelhapjes, advertentieruimte etc. Uiteraard krijg je een vermelding in het programmaboekje en op social media. Daarnaast ontvang je 2 tickets, zodat je live kunt bewonderen wat we ervan gemaakt hebben.

(O) Caro Amico >> Vanaf €1000. Jij brengt dit festival en opera in het algemeen écht een grote stap verder. Als dank ontvang je twee passe-partouts met toegangskaarten voor verschillende voorstellingen. Daarnaast krijg je publiciteit, een meet and greet én een huiskamer- of bedrijfsconcert.


Liever een eenmalige donatie doen? Daar zijn wij ook ontzettend blij mee!

Sponsor Vriend

Heel blij zijn wij met onze Sponsor Vrienden. Het zijn veelal lokale ondernemers, die het mede mogelijk maken dat we het Opera Viva Festival als een blijvend evenement kunnen neerzetten. Ook het Opera Viva Festival steunen?

Word Sponsor Vriend! Neem contact met ons op via info@operavivafestival.nl.

Klik hier voor een overzicht van onze huidige sponsoren en het zou geweldig zijn als we binnenkort jouw logo hiertussen mogen plaatsen!

Bekijk Huidige Fondsen