Word vriend!

Wij, het Opera Viva Festival, willen opera en muziektheater laagdrempelig en toegankelijk maken bij een breed publiek. We betrekken verschillende niveaus tijdens ons festival, van amateurmusici tot professionals.
Een opera in elkaar draaien doe je niet zomaar even. Er gaan maanden aan voorbereiding aan vooraf. Decor, rekwisieten, kostuums, instrumenten, locaties, muziekstukken, promotie. Dat kunnen we niet alleen natuurlijk.
Samen met onze vrienden, partners en lokale ondernemers kunnen we een prachtig multicultureel en muzikaal festival neerzetten, op de mooiste plekjes van Woerden.


Klopt jouw hart sneller voor opera en muziektheater? Wil jij bijdragen aan een cultureler Woerden? Word dan vriend van het Opera Viva Festival!


Zilveren Vriend >> Vanaf €25. Je krijgt daarvoor een naamsvermelding in het programmaboekje.

Gouden Vriend >> Vanaf €50. Je draagt bij aan onze internationale musici en krijgt een logovermelding in het programmaboekje én op de website.

Boezem Vriend >> Vanaf €100. Je draagt bij aan het complete programma. Je ontvangt 2 tickets voor een voorstelling naar keuze, 2 consumptiebonnen en logovermelding in het programmaboekje en op de website.

Sponsor Vriend >> Vanaf €250. Je draagt bij aan het complete festival. Je ontvangt 4 tickets voor een voorstelling naar keuze, 4 consumptiebonnen en logovermelding in het programmaboekje, op de flyers en op de website.

Props Vriend >> Je sponsort het festival in natura. Denk aan rekwisieten, drukwerk, kostuums, pianoverhuur, borrelhapjes, advertentieruimte etc. Uiteraard krijg je een vermelding in het programmaboekje en op social media. Daarnaast ontvang je 2 tickets, zodat je live kunt bewonderen wat we ervan gemaakt hebben.

Caro Amico >> Vanaf €1000. Jij brengt dit festival en opera in het algemeen écht een grote stap verder. Als dank ontvang je twee passe-partouts met toegangskaarten voor verschillende voorstellingen. Daarnaast krijg je publiciteit, een meet and greet én een huiskamer- of bedrijfsconcert.

Liever een eenmalige donatie doen? Daar zijn wij ook ontzettend blij mee!