Voorstellingen thuis volgen kan ook

Met het ‘Opera Viva Festival 2020, The Uplifting Edition’ willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om van een aantal prachtige concerten te genieten. Ze vinden allemaal plaats in de Petruskerk maar als je niet wilt, kunt of durft komen, hebben we een oplossing.

Via een livestream kun je ook genieten van La Serva Padrona en Ariel Sin Yu Lee of beide voorstellingen samen. Veilig vanuit je eigen huis en voor een klein bedrag.

Hoe werkt het?

Om je te voorzien van een persoonlijke uitnodiging voor de livestream is het nodig dat je via onze website kaarten bestelt voor een of meer livestream concerten.

Je moet de organisatie toestemming geven je een mail te sturen met een link. Dat moet het mailadres zijn dat als username van het persoonlijke YouTube account geldt. Je mailadres wordt vervolgens in de Youtube Private studio toegevoegd waarna je een persoonlijke uitnodiging toegestuurd krijgt. Als je de livestream wilt ontvangen moet je ingelogd zijn op je YouTube account.

Als je dan de uitnodiging aanklikt op het betreffende tijdstip (of tijdstippen als je meer dan een concert volgt) krijg je toegang tot de live beelden.

Zin om mee te genieten van prachtige muziek? Bestel direct je kaartjes via de website.