Opera Viva festival is Coronaproof

Heb je zin om naar een of meer voorstellingen te komen maar vind je het wel spannend vanwege de Corona? Dat kunnen we ons helemaal voorstellen en daarom organiseren we alles op één dag en op één locatie, de Petruskerk in Woerden.

In deze grote kerk kunnen we de RIVM maatregelen volgen. We zorgen dat er een maximum aantal bezoekers naar binnen mag om die onderlinge afstand van 1,5 m tussen de stoelen te kunnen garanderen. Ook zijn we samen met de Petruskerk en de gemeente druk in overleg om de looproutes te bepalen zodat we het voor iedereen comfortabel kunnen laten zijn.

We nemen deze pandemie zeer serieus en natuurlijk verwachten we ook van jou als bezoeker dat je de nodige maatregelen serieus neemt. Zo mag je niet lopen tijdens de voorstelling(en) en is meezingen met de artiesten en koren helaas niet mogelijk. Erg jammer, want je snapt dat wij dit als geen ander ook heel erg graag doen.

Gelukkig is luisteren naar de prachtige muziek ook al verwennerij. Met deze ‘uplifting’ editie willen we troosten, opbeuren en positiviteit brengen aan ons publiek, dat van zang en van opera houdt. Hiermee omarmen we alle Woerdenaren.

Durf je het ondanks onze serieuze maatregelen toch niet aan om te komen? Via onze livestream kun je vanuit je eigen veilige plek meegenieten.

Kaartjes voor zowel live voorstellingen als de livestream zijn via deze website te koop. Je kunt per voorstelling een kaartje kopen of een passe-partout voor een middagvullend programma. Bestel ze nu, dan weet je zeker dat je een plekje hebt.