Middagconcert Ariel Sin Yu Lee

Ariel Sin Yu Lee is een sopraan die lyrisch zingt, oorspronkelijk uit Hong Kong. Ze behaalde haar master in klassieke zang aan de HKU / Utrechts Conservatorium in Nederland in 2019. Naast het operarepertoire houdt Ariel ook van kunstliederen en kamermuziek.

Ze begon haar muzikale carrière als fluitiste en voltooide in 2012 haar bachelor in muziek aan de Chinese University of Hong Kong, met fluit als hoofdvak en een minor in zang.

Ze was lid van het Hong Kong Philharmonic Chorus en Opera Hong Kong Chorus. In 2017 trad ze op als een van de solisten in de productie van Cantabile Limited van Händels Messiah. In hetzelfde jaar maakte ze haar operadebuut met Hong Kong Philharmonic in Dido and Aeneas van Purcell, waarbij ze de rollen speelde van tweede vrouw en tweede heks.

In 2018 trad het kamermuziektrio van Ariel (stem, fluit en piano) op in de laatste ronde van Storioni Willem Twee Competitie in ‘s-Hertogenbosch in Nederland. In hetzelfde jaar nam ze deel aan de masterclass en speelde ze in het concert van het North Aegean Music Festival in Mytillini, Griekenland. In 2019 zong Ariel als solist van een nieuw muziektheaterstuk in het Opera Forward Festival georganiseerd door de Nationale Opera. In hetzelfde jaar trad ze op tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam, Nederland.

Kaarten voor het middagconcert van Ariel Sin Yu Lee kosten €10,00 en koopt u hieronder rechtstreeks via onze website